Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Hoe je gemakkelijk jouw tuin pimpt!

Na het heerlijke paasweekend kijken we natuurlijk massaal uit naar de zomer. Genieten in het zonnetje in eigen tuin – dat vind ik toch zo lekker. Tijdens de zomermaanden ben ik met enige regelmaat in mijn tuin te vinden. Dat was vroeger wel anders. Toen ik klein was spendeerde ik elke minuut binnen in huis. Gewapend met een goed en lekker dik boek bracht ik achter gesloten deuren de zomervakantie door. Naarmate ik ouder werd, kwam daar wel verandering in – maar nog niet heel erg, als ik mag zeggen. Pas toen ik op mezelf ging wonen, kon ik het buitenzijn echt waarderen. Zo vind ik het ontzettend leuk om van tijd tot tijd mijn tuintje lekker te pimpen en te veranderen.

Groots aanpakken

Als je ook jouw tuin wilt pimpen, dan kun je het op verschillende manieren aanpakken. Stel, je pakt het gelijk goed groots aan. De schutting gaat eruit, de tegels worden opnieuw gelegd en je creëert een heerlijke loungeplek. Een grootse aanpak kost tijd, moeite en natuurlijk geld – maar als het goed is heb je dan ook wat! Ik wil je als tip meegeven dat je goed van start gaat wanneer je degelijk materiaal gebruikt. Zo heb ik voor mijn eerste tuinrenovatie vrijwel al het tuinhout besteld bij hillhouttuinhout.nl. Vooral de schutting en het schuurtje waren aan vervanging toe. Eerst wist ik niet zo goed wat ik wilde. Met een klein beetje hulp van hun uitstekende klantenservice heb ik een prachtige Hillhout schutting besteld. Het schuurtje stelde ik uit voor het volgende jaar. Omdat hillhouttuinhout.nl zo goed bevallen was, heb ik weer wat spullen bij hen besteld.

Klein aanpakken

Heb je geen budget? Of is jouw tuin in de basis eigenlijk al goed? Dan kun je ervoor kiezen om je tuin op kleine manieren te pimpen. Stiekem is het veel makkelijker en effectiever om kleine veranderingen toe te passen. Gooi bijvoorbeeld je tuinmeubelen op Marktplaats en investeer in een loungeset waar je echt trots op bent. Daarnaast kun je natuurlijk een aantal prachtige planten kopen bij een tuincentrum. Een ander kleurtje of een bijzonder vorm van een plant kunnen al gelijk de algehele uitstraling veranderen. Geloof je me niet? Probeer het dan zelf!

Heb je geen groene vingers? Dan kun je ook iets zelf gaan maken. Pinterest staat vol met ontzettend creatieve knutselwerkjes. Maak bijvoorbeeld een inklapbare bar van pallethout of ontwerp je eigen plantenbakken. Wees lekker creatief en durf nieuwe dingen te proberen! Wie weet creëer je iets dat met recht uniek is.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular