Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Gitaartabs, helpen jou bij het leren van gitaarspelen.

Je ziet ook steeds meer, straatmuzikanten. Altijd als ik die zie ben ik altijd erg gefascineerd. Als een soort gehypnotiseerd persoon sta ik te kijken en te genieten van de muziek. En toch iedere keer als ik daar sta, droom ik ervan om zelf een instrument te bespelen. Piano is altijd erg mooi, maar helaas zijn mijn handen daar net iets te klein voor. Gitaar, ook dat vind ik erg betoverend en zou ik ook altijd willen leren spelen. Nou is dat ook veel oefenen maar dat is het uiteindelijk allemaal waard.

Alles aanschaffen

Het is altijd een investering om alles aan te schaffen, maar uiteindelijk is het het allemaal waard. Want ja, als je straks volop gitaar kan spelen is je doel behaald. Het beste is natuurlijk langs een winkel gaan, het beste wat je kan doen. Want dan krijg je wel het beste advies over welke gitaar bij jou past. Schaf tegelijk ook gitaartabs aan. Met deze tabs kan jij gemakkelijker en sneller leren om gitaar te spelen.

En spelen maar

Wanneer je alles hebt aangeschaft is het tijd om te gaan spelen. Of je nou het jezelf aan gaat leren, met behulp van YouTube of les nemen. Uiteindelijk kan jij gitaar spelen. Het is een kwestie van veel tijd er in steken en veel oefenen en spelen. Want zo leer je uiteindelijk gitaar spelen. Of welk ander instrument dan ook. Je zal misschien iedereen in huis, en jouw buren, een klein beetje gek maken. Maar uiteindelijk is dat het allemaal waard wanneer mooie klanken laat klinken door het gehele huis.

Jouw favoriete liedjes

Er is niets leukers dan dat jij uiteindelijk jouw favoriete liedjes kan spelen op een instrument. Of dit nou een gitaar is, piano of klarinet. Niets is gaver dan iets te leren en daar uiteindelijk echt resultaat mee te zien. Zo kan jij uiteindelijk optreden voor jouw familie, tijdens kerst en het met een mooi liedje goedmaken met de buren. Voor ieder een eigen serenade.

Dus wie weet ben jij de volgende straatmuzikant waar mensen bij blijven staan, filmpjes van maken en wie weet als we helemaal gaan dromen, wel ontdekt wordt. Want als jij straks in de straten van Amsterdam staat, of misschien wel Dublin of Lissabon, dan ben ik een van de toeschouwers die jouw muziek staat te bewonderen. En wie weet als we het nog gekker maken zijn de rollen omgedraaid.

Ik ga nog even door met oefenen en nieuwe gitaartabs halen.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular