Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Laarzen zijn weer helemaal hip!

Soms zijn trends duidelijk te spotten. Zo ook de trend van dit jaar; laarsjes. Wat ik leuk vind aan deze trend, is dat er niet een stijl laarsjes in de mode is. Nee, je ziet ze juist in allerlei soorten, kleuren en hoogtes. Daarom is deze trend ook niet voor maar een deel van de mensen weggelegd. Er is juist voor ieder wat wils! Geen idee welke stijl bij je past? Geen stress, ik zet in deze blog alle verschillende stijlen voor jullie op een rijtje.

De hoge laars

Al een tijdje zien we dat de hoge laars weer in de mode is. Niet veilig tot op de knie, maar lekker er helemaal overheen! De hoge laars is heel leuk te combineren met een trui-jurkje en een panty, maar ook met een skinny jeans is hij heel leuk. Het maakt je outfit net even iets gedurfder en stoerder. Ideaal voor een avond stappen of een chic etentje!

De enkellaars

De enkellaars is tijdloos en raakt denk ik ook niet zo snel uit de mode. Dit is vooral omdat het een basic item is wat makkelijk te combineren is. Als je voor een veilige optie wil gaan, is dit het modelletje wat je het beste als eerst kunt aanschaffen. Mijn tip is om te kiezen voor een model van kwaliteit, het liefst van leer. Dat loopt lekker, is warm en waterdicht en blijft ook veel langer mooi. Zorg wel dat je ze goed verzorgt en af en toe even inspuit of poetst.

De cowboylaars

Het leukste model laars, vind ik persoonlijk toch wel de cowboylaars. Ik moet zeggen dat dit misschien wel de moeilijkste is om te combineren. Maarja, leuke uitdaging toch? Hoewel ik de hoge laars meer een winters model vind, vind ik dat de cowboylaars juist voor de lente heel leuk is. Met een spijkerbroek met rafels aan de onderkant en een leuk topje ben je helemaal festival ready! Ik heb laatst online een paar Sendra laarzen gekocht en ze zitten heerlijk. De moeite waard om even naar te kijken 😉

De plateauzool

Dit retro model is weer helemaal terug van weggeweest. Een tijdje liep iedereen ermee, maar daarna werd de platte zool weer helemaal in. Gelukkig is de plateauzool nu weer te vinden in de winkels! Ik ben hier vooral erg blij mee omdat ik absoluut niet hou van op hakken lopen. Een plateauzool zorgt ervoor dat je langer oogt en het mooie uitstraalt van op hakken lopen, maar je toch comfortabeler voelt. Door de plateauzool heb je namelijk wel een hak, maar voel je hier bijna niks van. Als je dus net zoals ik niet houdt van op hakken lopen, is dit het model voor jou!

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular