Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Makeup kopen voor je vriendin

Nieuwe ervaring

Elke jongeman die voor het eerst een vriendin krijgt heeft dezelfde ervaringen. Ten eerste krijgt hij te horen dat zijn vriendin graag een keer makeup op hem wilt smeren en ten tweede leert hij alle verschillende soorten makeup en verzorgingsproducten die vrouwen gebruiken. En voor de meeste jongens is dit erg verwarrend. Ik weet persoonlijk nog heel goed de eerste keer dat mijn vriendin vroeg of ik naar de makeup winkel kon gaan en wat dingen voor haar kon halen. Ik vond mezelf in een compleet roze winkel starend naar alle verschillende kleuren en soorten makeup zonder ook maar enig idee wat ik moest halen. Wat volgde was een half uur heen en weer whatsappen over ze precies wilde. Om deze reden heb schrijf ik nu dit artikel. Zodat ik andere jongemannen kan helpen met makeup shoppen voor hun vriendin.

Shop online

Deze blog gaat natuurlijk voornamelijk over online shoppen. En het is een uitstekende optie om op deze manier makeup voor je vrouw of vriendin te kopen. Je hoeft niet door alle rijen en bakken makeup te zoeken, je kunt simpelweg de juiste makeup online vinden en bestellen. Dit is ontzettend handig wanneer je makeup als een cadeautje wilt kopen voor je vriendin. Houd er wel rekening mee dat de meeste vrouwen graag makeup eerst uittesten in de winkel voordat ze besluiten te kopen. Mijn eigen vriendin vertelde me zelfs dat sommige vrouwen simpelweg naar makeup winkels gaan niet om iets te kopen maar om hun makeup voor die dag te doen. Een goede optie als cadeau voor je vriendin is Yinger gellak kopen.

Vraag om hulp

Een andere goede oplossing is om hulp te vragen aan een winkelmedewerker. Op die manier wordt je geholpen en hoef je het niet allemaal zelf uit te zoeken. Dit kan ook voordelig zijn wanneer je vriendin bijvoorbeeld vegan is. Veel makeup merken gebruiken dierenproducten in hun makeup of testen op dieren en als je vriendin geen dergelijke makeup wil dragen is het belangrijk te weten welke opties dan beter zijn. Een goede optie voor dergelijke makeup is bijvoorbeeld de makeup van Ellis Faas. Het is misschien wat lastig voor ons mannen om makeup te kopen want we hebben geen idee wat alles is. Maar juist daarom als je de extra inzet toon zal je vriendin ontzettend blij zijn. En een blije vriendin is natuurlijk wat we allemaal willen.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular