Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Online huren, ook dat is mogelijk!

Ik ben een echte liefhebber van online winkelen, en op deze website geef ik allerlei tips over online shoppen. Ik koop veel online; van kleding, huishoudelijke apparatuur, cadeaus en boeken tot waardebonnen voor dagjes-weg en onderdelen voor mijn auto. Super handig, je hebt gewoon vanuit je woonkamer toegang tot een heel uitgebreid assortiment aan spullen. Met één druk op de knop heb je iets besteld, en vaak heb je het dezelfde week nog in huis. Tegenwoordig zijn op veel websites de verzendkosten al gratis dus daar hoef je het ook niet om te laten. Ultiem gemakkelijk.

Kopen of huren?

De spullen die ik online koop zijn vaak artikelen die ik snel nodig heb en dan ook vaak ga gebruiken. Als iets kapot gaat koop ik vaak de vervanging online, ik weet dan toch al wat ik wil hebben en zo kost het me weinig moeite om het te kopen. Maar laatst had ik een artikel nodig om te klussen in huis. Dit was een type boor wat ik maar een keer wou gebruiken, en de hoge aanschafprijs schrikte me af. Ik ging eens online kijken naar alternatieven en ontdekte een site waar je heel makkelijk en goedkoop artikelen kan huren. Ik keek eens rond op de site en werd heel enthousiast.

Caravan huren

Met het oog op toekomstige vakantieplannen leek het mij handig om eens op onderzoek  uit te gaan. Want kan ik bijvoorbeeld een caravan huren? Als er iets is dat je misschien liever wilt huren dan kopen dan is dat wel een caravan. In  de zomer is het hartstikke leuk om met je caravan op vakantie te gaan, maar in de winter is een caravan toch vooral een last. Want waar stal je dat ding? Laat je je caravan heel de winter op je oprit staan, of gewoon voor je huis op de straat? Ga je een aparte parkeerplaats ergens anders huren? Allemaal gedoe waar je niet blij van wordt. En dan heb ik het nog niet eens over onderhoud en waardevermindering van je caravan. Een caravan op zich is al een hele investering, maar daar blijft het niet bij. Want als je caravan heel de winter buiten staat kan er best een keer iets gaan roesten, lekken of anders kapot gaan. En dat moet jij dan weer vervangen. En als je na een aantal jaar besluit je caravan te verkopen zul je zien dat je maar een schijntje van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Bijna alles is te huur

Maar er zijn veel meer dingen die me handig lijken om te huren. Producten die net als een caravan een hoog aankoopbedrag hebben, maar die je niet op dagelijkse basis gaat gebruiken. Dan denk ik aan producten als een springkussen voor de 5de verjaardag van je kind, geluidsboxen voor een trouwfeest, een jacuzzi voor een speciale gelegenheid of een steiger als je je balkons wilt verven. Om maar een paar voorbeelden te noemen, het aanbod is echt enorm. Huren is een fijn alternatief voor kopen en gelukkig is ook dat online mogelijk.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular