Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Shoppen voor een opgeruimd en georganiseerd huis

Wanneer we aan shoppen denken, dan gaan de gedachten vaak niet gelijk naar huiselijke spullen. Toch koopt de gemiddelde huisman of huisvrouw genoeg spullen die moeten helpen om een opgeruimd en georganiseerd huis te houden. Waarom zou ik daarom niet even tijd nemen om te bloggen en wat tips te geven voor het shoppen van deze onmisbare items? Van schoonmaakmiddelen tot aan opbergers: we hebben het allemaal van tijd tot tijd nodig. Dus ben jij een zelfverzekerde volwassene met een drukke baan? Neem dan even dit kleine momentje om te ontdekken welke spullen jouw leven een stukje makkelijker kunnen maken. Shoppen voor een opgeruimd en georganiseerd huis doe je zo!

Geweldige schoonmaak toppers

Iedereen moet schoonmaken. Er is geen huis op aarde waarbij je niet af en toe de stofzuiger er doorheen moet halen. Daarom dacht ik goed te beginnen door je een aantal geweldige schoonmaak toppers mee te geven. Ten eerste allesreiniger in de vorm van doekjes of sprays. Schoonmaken is niet mijn favoriete bezigheid. Daarom heb ik de neiging om het een beetje snel en gehaast te doen. Gelukkig vond ik een goed alternatief voor het maken van een sopje, een doekje pakken en alles afnemen en weer droog maken. Mijn redder in nood is de allesreiniger. Persoonlijk kan ik echt niet meer zonder die doekjes leven. Daarnaast ken ik weer genoeg mensen die gek zijn op de sprays.

Naast de allesreiniger kan ik ook een kruimeldief of steelstofzuiger echt aanraden aan iedereen. Deze geweldige schoonmaak toppers maken de hele handeling van de stofzuiger pakken en de rotzooi opzuigen zoveel makkelijker! Ik pak nu voor elk klein wissewasje de kruimeldief of de steelstofzuiger. Daarbij moet ik wel vermelden dat de accu vaak wel een dingetje is, maar ach. Soms moet je een beetje kiezen en delen.

Onmisbare opbergers

Wanneer je huis eenmaal schoon en netjes is, wil je dat natuurlijk zo lang mogelijk houden. Dat is in mijn ogen nog wel eens een uitdaging. Een goede vriendin van mij kwam met een uitstekende suggestie: wat vouwkratten of kunststof bakken inslaan. Je moet weten dat mijn troep verspreid lag over het hele huis. Niets hoorde bij elkaar: het was één grote bende. Ik besloot gelijk wat vouwkratten online te bestellen. Van die extra stevige vouwkratten zodat ik er een hoop bende in kon doen. Daar heb ik nu allerlei spullen netjes in opgeborgen. Denk bijvoorbeeld aan het gereedschap van mijn vriend, oude pannen en nog veel meer. Daarnaast heb ik ook wat kunststof bakken ingeslagen. Daarin heb ik onder andere de seizoens spullen zoals de kerstversiering opgeslagen.

Dankzij deze geweldige schoonmaak toppers en onmisbare opbergers is mijn huis eindelijk weer georganiseerd en opgeruimd! Herken jij je in mijn (oude) situatie? Probeer dan een topper en wie weet wordt jouw leven ook gelijk een stukje meer opgeruimd en makkelijker.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular