Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Tips om een korte vakantie te shoppen

Beetje bij beetje krijgen we onze vrijheid weer terug. Voorzichtig kruipen we terug naar het gewone “normaal”. Persoonlijk vind ik het heerlijk. Dat betekent namelijk dat ik me nu alvast kan verdiepen in de mogelijkheden om straks een vakantie uit te zoeken. Zoals veel Nederlanders heb ik mijn geplande vakantie helaas moeten afzeggen. Hierdoor ga ik echter niet bij de pakken neerzitten, welnee! Ik ga gewoon weer opnieuw beginnen en shoppen voor een korte vakantie idealiter aan het einde van de zomer en anders in het najaar. Dat kan ook lekker zijn! Ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Kun je wel wat tips gebruiken om ook een korte vakantie te shoppen? Geen enkel probleem!

#1 Waar ga (en kan) je heen?

De zoektocht begint eigenlijk in dit geval bij de bestemming: waar wil je graag naartoe? En misschien nog wel belangrijker: waar kan je naartoe? Voor een lang weekend weg kun je bijvoorbeeld nu al prima in Nederland terecht. Even heerlijk een hotel voor een paar nachtjes pakken of gezellig met het gezin op een prachtig vakantiepark vertoeven: het zijn allemaal opties. Natuurlijk kun je straks ook kijken voor opties buiten ons kikkerlandje. Zo zou ik het zelf erg leuk vinden om op stedentrip Barcelona te gaan. Of dat mogelijk zal zijn, is nog even afwachten!

#2 Snel boeken of last minute?

Natuurlijk sta je ook in dit geval voor de lastige beslissing: ga je voor last minute of speel je op veilig en boek je zo snel mogelijk? Beide opties kennen hun voordelen, al ben ik met het oog op de ontwikkelen omtrent het coronavirus geneigd naar last minute. Er is immers geen 100% zekerheid dat de vakantie die je nu boekt, dan ook doorgaat.

Extra tip van mij: houd in de gaten hoe het virus zich ontwikkelt in het land van jouw vakantie. Let daarbij ook goed op eventuele regels die extra gelden. Net zoals dat je in Nederland nog steeds 1,5 meter afstand moet houden en straks alleen met een mondkapje op het openbaar vervoer in mag.

#3 Vergelijken en alles goed volgen

Mijn laatste tip ligt eigenlijk een beetje in het verlengde van de extra tip die ik hierboven gaf. Wil je bijvoorbeeld ook op stedentrip Barcelona? Dan raad ik je aan om goed al het nieuws omtrent corona en de maatregelen in Spanje te volgen. Daarnaast is het verstandig om de informatie bij de reisorganisaties te controleren. Dit kun je gelijk doen wanneer je alle prijzen met elkaar aan het vergelijken bent!

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular