Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Trespa plaat: ook dat koop ik online

Online kun je nu echt alles kopen. Ik vind het ideaal. Zoals zoveel mensen begon ik eenvoudig met bijvoorbeeld boeken of eenvoudige, huishoudelijke materialen. Inmiddels heb ik gewoon een heel winkelcentrum op mijn computer en ik hoef de deur niet meer uit. Handig want het grote centrum ligt ver bij mij vandaan en parkeren wordt daar ook steeds duurder. Dus nu shop ik vrijwel alles online en ga ik alleen nog naar de supermarkt. Ja, ik weet het, dat kan ook online, maar om de één of andere reden zoek ik mijn appeltjes en snijbonen toch liever zelf uit. In ieder geval shop ik tegenwoordig ook bouwmaterialen online. Laatst had ik een trespa plaat nodig. Of beter gezegd, mijn vriend had hem nodig. Ik weet eigenlijk nauwelijks wat een trespa plaat is. Maar goed, ik wees hem op online shoppen en samen struinden we internet af.

Trespa plaat: wat is het eigenlijk?

Je leert ook nog eens wat van dat online shoppen. Zoals gezegd weet ik echt niet wat een trespa plaat is. Dat staat gelukkig altijd netjes bij het product beschreven. Een trespa plaat is een vlakke plaat gemaakt van hars en op hout gebaseerde vezels. De plaat is zeer sterk, brandveilig en weerbestendig. Heel handig voor op mijn balkon dus. En wat ook handig is, vooral voor een kleurliefhebber als ik, hij is in diverse kleuren te krijgen. Je kunt hem dus naar smaak uitzoeken en vervolgens op maat laten maken. De trespa plaat is wat dat betreft ook erg makkelijk. Hij is prima naar wens te formeren. En is hij dan tenslotte geïnstalleerd dan is de plaat makkelijk schoon te houden. Zon en regen hebben geen effect op hem. De trespa plaat heeft namelijk een gesloten oppervlak waardoor vuil zich niet vasthecht. Even een schoonmaakmiddel in de emmer, dweilen en klaar. Nou, dat is mooi want mijn vriend wilde hem gebruiken voor het balkon.

Online gekocht en bouwen maar

Trespa platen heb je dus in allerlei soorten en maten. Terwijl mijn vriend verlekkerd van plaatje naar plaatje scrolde vroeg ik me af wat hij precies zocht. Ik zag nauwelijks verschil, maar mijn vriend overwoog alles nauwkeurig. Nou ja, daarom is ons huis ook zo mooi denk ik dan maar. Uiteindelijk vond hij de juiste plaat in de juiste kleur en enkele minuten later was alles geregeld. Sterker nog, een week later was het balkon klaar. Ja, toch handig die online winkels!

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular