Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Vlag kopen: dat doe je natuurlijk online!

Het is weer die tijd van het jaar. Overal wappert de Nederlandse vlag. In de etalage voert oranje de boventoon en bij de bakkers staan de oranje tompoezen al klaar. In april en mei zijn we opeens allemaal dol op Oranje en de Nederlandse vlag. Zo dol dat we die vlag zelfs op onze wangen en kleding schilderen. Vroeger hing op Koninginnedag echt bij elk huis de vlag uit en dat gold al helemaal voor Bevrijdingsdag. Tegenwoordig is het in de grote steden ondanks de naderende feestvreugde wel een beetje zoeken naar onze driekleur. En dat is jammer want zo’n vlag geeft al die feestdagen toch iets extra feestelijks mee. Ik besloot daarom dit jaar tot een vlag kopen. Ik had er nog geen en ik wilde hem dit jaar wel uithangen. Een vlag kopen is natuurlijk erg simpel, want online shoppen verslaafd als ik ben, ga ik daar als eerste zoeken.

Vlag kopen: zo gebeurd

Ook dit keer werd ik niet teleurgesteld in mijn zoektocht. Een vlag kopen doe je ook online. De vlaggen die daar te vinden zijn, zijn gemaakt van goed materiaal en waaien dus niet zomaar kapot in ons winderig landje. Daarnaast zijn ze er in diverse soorten en maten en ze zijn ook heel snel thuis afgeleverd. Ik ging in mijn enthousiasme wel een beetje ver want behalve voor naast de voordeur kocht ik er ook maar gelijk een voor naast de achterdeur. En natuurlijk ook nog een hele dozijn van die kleine vlaggetjes voor op de kaasblokjes. Als je trouwens eens online rondkijkt dan zie je vlaggen voor elke gelegenheid en het bracht me op hele leuke ideeën ook voor verjaardagen en dat soort dagen. Een vlag kopen hoeft natuurlijk niet alleen te gebeuren voor onze Nationale Feestdagen. Ik zag ook gave vlaggen voor de verjaardag van mijn zoon bijvoorbeeld. Ja, het blijft handig, online shoppen. Dat blijf ik zeggen.

Wapperen maar

Inmiddels zijn de feestelijkheden losgebarsten en mijn vlaggen wapperen fier. Ik krijg nu steeds een feestelijk gevoel als ik naar mijn huis loop en die vlag zie hangen. Natuurlijk houd ik me wel aan de overheidsregels. Als je vlagt, moet je dat goed doen. Mijn vlaggen zijn van prima kwaliteit en dat is handig want over een tijdje slaagt mijn zoon voor zijn examen en ja hoor, dan mogen we ook weer vlaggen. Dus zoek je nog een vlag: kijk online.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular