Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Feest is niet aan data verbonden

De feestdagen zijn in principe weer voorbij. Maar ik vind dat het, in feite, iedere dag een feestje is. Ongeacht de datum of de gelegenheid. Ik ben er dan ook een groot voorstander van om de feesten van de decembermaand (Sinterklaas uitgesloten) in Januari te vieren. Velen zullen me dan raar aankijken maar ik zal je uitleggen waarom dit veel voordelen met zich mee brengt. Lees je even mee?

Voordelen van verlaat feest vieren

Gedurende de decembermaand is iedereen meer gestrest dan anders. Daarnaast kost het ook allemaal een hoop geld, al die feestdagen achter elkaar en dat vermindert de stress natuurlijk niet. Als je je niet zo vasthoudt aan de exacte data voor de feestdagen gun je jezelf als het ware de ruimte om dit uit te spreiden. Er zijn een hoop mensen die dat zonde vinden want het zou de magie weghalen van die tijd in het jaar maar niets is minder waar. De rest van de wereld doet immers genoeg voor de magie en jij rekt hem als het ware voor jezelf langer uit. Daarnaast komt met een verlate viering ook nóg het één en ander aan voordelen;

Een goede voorbereiding is het halve werk

Je kan in alle rust winkelen om de voorbereidingen te treffen. Er zijn immers geen mensen meer die ook moeten winkelen voor kerstboodschappen en dat maakt dat specifieke deel van de voorbereiding al een stuk aangenamer. Ook kan je ervan op uit gaan dat al je online bestellingen op tijd binnen hebt. Zo weet je zeker dat dat jouw gecoat tafellinnen er is voor jouw niet-kerst-kerstdiner. Daarnaast kan je veel makkelijker vrienden en familie uitnodigen want men heeft immers geen verplichtingen om bij andere op bezoek te gaan. De voordelen zijn gaan maar door dus.

Elke dag is het feest

Uiteindelijk is het iedere dag feest. We vieren de decembermaand over de hele wereld en dat verbindt. Ik raad dan ook zeker aan om hieraan mee te doen maar de druk niet te hoog te leggen. Als het even niet uitkomt, geef jezelf die ruimte dan. Zo blijven deze dagen leuk, en de gedachte of de sfeer gaat er toch niet aan onderdoor. Maar met een mooi tafelkleed de boel versieren voor een heerlijk etentje, daar hoeft het geen kerst of Oud en Nieuw voor te zijn. Dat mag altijd. Het leven is namelijk een feestje maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular