Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

De handigste reisitems shop je gewoon online!

Als je op reis gaat heb je veel dingen nodig. Vaak vergeet je ook veel handige dingen. Zo vergeet ik zelf bijvoorbeeld altijd om zonnebrand mee te nemen. Heel stom! Maar ook heb ik wel eens geen zin om helemaal naar de winkels te gaan voor mijn reisspullen. Je moet namelijk nogal wat winkels af, wil je alles bij elkaar geshopt hebben. Gelukkig kan je tegenwoordig heel veel dingen online kopen. Hier een blog over handige reisitems die je gewoon online kan bestellen…

Waar ga ik eigenlijk heen?

Voordat je op reis gaat is het heel leuk en soms ook wel heel handig om te weten naar wat voor land(en) je precies gaat reizen. Hoe zit de cultuur in elkaar? Met welke etiquette moet ik rekening houden? Hoe zeg ik de basis zinnen en woorden in hun taal? En zo zijn er nog veel meer dingen die handig zijn om te weten van tevoren. Gelukkig zijn er voor de meeste landen veel verschillende reisboekjes te koop, zoals bijvoorbeeld de Lonely Planet. En, deze zijn ook allemaal op internet aan te schaffen. Veel handiger want zo heb je alle tijd om deze boekjes even rustig te vergelijken. En je hoeft je niet druk te maken dat ze het boekje wat jij wil nou nét niet hebben in de winkel waar je bent.

Een handige tas of koffer

Een handige tas of koffer is ook fijn voor op reis. Je moet eerst even nadenken wat je wil; een backpack of toch een tas/koffer op wieltjes? En ook voor overdag kan het erg handig zijn om een goede rugzak mee te nemen. Net zoals bij de reisboekjes, is het fijn dat je deze op internet kunt bestellen omdat je ze zo rustig kan vergelijken. En zelf ben ik ook niet zo’n fan van de winkelmedewerkers die je vaak staan over te halen om toch dat duurdere modelletje te kopen. Zelf heb ik laatst online een mooie Osprey tas op wieltjes online aangeschaft. Deze is super fijn en echt een aanrader. Hij heeft namelijk wieltjes die geschikt zijn voor allerlei soorten ondergrond, ook bergweggetjes bijvoorbeeld. En je rug vindt dit waarschijnlijk ook veel lekkerder dan zo’n zware backpack dragen!

Extra’s

Ook extra ‘reisaccessoires’ zijn het beste aan te schaffen op internet. Dit vooral omdat op internet heel veel tips staan over wat voor soort accessoires nog handig zijn om mee te hebben. Veel mensen schrijven blogs over hun ervaringen over welke reisaccessoires zij mee hadden en of ze zijn bevallen of niet. Ook zijn er veel blogs waar mensen merken vergelijken, ideaal! Dus helemaal niet handig om dit soort dingen aan te schaffen in een winkel, waar je vaak gebonden bent aan het merk of de merken die zij toevallig verkopen.

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular