Welkom op Shoptiponline.nl het online magazine met de leukste tips over wonen, gadgets, gezondheid, fashion. auto's. de zakelijke markt en veel meer. Toen ik begon met shoptiponline focuste ik mij eigenlijk voornamelijk op mode en fashiontips. Toen ik een tijdje bezig was begon ik het schrijven zo leuk te vinden dat ik ook tips ging schrijven over interieur, meubels en coole accessoires voor in huis. Van het een kwam het ander en nu zet ik mijn passie door in verschillende onderwerpen die ik graag met het publiek deel. Lees gauw verder, want er staan een heleboel leuke artikelen voor jou op mijn blog.

Je tuin klaarmaken voor het voorjaar doe je online

De zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan en de eerste bloemetjes beginnen al te bloeien. Dit betekent dat het voorjaar eraan zit te komen. Officieel begint de lente pas 21 maart, maar afgelopen week kregen we al een voorproefje van dit seizoen. Ik zat zondag lekker in de tuin te genieten van de laatste zonnestralen, toen ik herinnerd werd wat ik altijd haat aan de lente en zomer: Bijen en wespen. Ik was omringd door minstens 3 wespen en voelde gelijk de drang om naar binnen te vluchten. Maar dat is natuurlijk zonde van het mooie weer! Daarom ging ik eens achter mijn laptop zitten en bestelde ik een aantal artikelen die de meeste wespen zouden moeten weghouden. In deze blog deel ik met jullie wat ik heb aangeschaft, zodat jullie ook je tuin ready kunnen maken voor het voorjaar.

Bijenbekjes

Nog nooit van mijn leven had ik van bijenbekjes gehoord. Dit was tot afgelopen zondag. Tijdens mijn zoektocht op het internet naar het voorkomen van bijen en wespen in je tuin las ik hierover. Bijenbekjes zijn dus kleine metalen dingetjes die je in de voegen van je buitenmuur kan stoppen. Dit voorkomt dat bijen of wespen zich in deze voegen nestelen. Deze voegen zijn namelijk een erg aantrekkelijke plek voor dit ongedierte. En inderdaad, ik kon mij van vroeger nog herinneren dat wij bij mijn ouders een aantal keer een bijennest in deze voegen hadden. Deze bijenbekjes zijn dus een geweldige uitkomst hiervoor! Zorg er wel voor dat je zeker weet dat er niet al een nest in de muur zit. Zit dit er namelijk al als je het bijenbekje plaatst, dan gaat dit nest ook niet meer weg. Houdt de voegen dus eerst een paar dagen in de gaten voordat je het bijenbekje erin plaatst. Dit plaatsten kun je helemaal zelf doen en een bijenbekje kopen doe je gewoon online!

Bescherm zoetige lekkernijen

Zoals we allemaal weten, komen wespen en bijen graag af op zoete dingen. Je hebt als kind vast wel eens een van deze beesten in je glas limonade gehad. Maar wat moet je dan doen als je lekker in de zon wilt genieten van een glas fris of een zoet hapje? Gelukkig zijn er op internet zat producten te vinden die je hierbij kunnen helpen. Zo bestelde ik afgelopen zondag een soort dekseltjes die je op een glas kunt leggen als je niet aan het drinken bent. Bijen en wespen komen zo niet in de buurt van je glas. Gelijksoortige artikelen heb je ook voor eten. Zo kocht ik een netje dat je over een schaal met bijvoorbeeld fruit kan zetten. Struin eens het internet af en je vindt enorm veel van dit soort hulpmiddelen!

Similar Articles

Comments

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular