taekwondo

Wedstrijd online vs fysiek shoppen

Geplaatst door

Oke, ik zal het toegeven. Met de komst van internet en de hele mikmak ben ik langzaam verslaafd geraakt aan online shoppen. Het heeft voor mij veel voordelen ten op zichte van het fysiek aanwezig moeten zijn in een winkel. Een aantal van deze voordelen zijn: het niet hoeven te wachten in een rij, terug keren zonder het gewenste product omdat het niet op voorraad was in de winkel, geen last van drukte door andere mensen. Je kan het zelfs midden in de nacht doen als je niet kunt slapen.

Voor en tegen

Volgens mij zijn er veel mensen die het hierover met mij eens zijn en zijn er evenzoveel mensen die het oneens zijn met ‘mijn’ voordelen. Dan zijn er ook altijd nog mensen die een beetje van allebei doen.
Wat heb je online gekocht?!
NU zul je je waarschijnlijk afvragen waar deze hele inleiding naartoe gaat. Ik zal het vertellen. Kortgeleden heb ik een Taekwondo pak online gekocht. Nu zul je je afvragen wat ik daarmee moet aangezien ik zelf niet aan een vechtsport/verdedingssport doe.

Weddenschap

Nu is het zo dat mijn nichtje dat wel doet. Met haar moeder heb ik een soort weddenschap afgesloten wie als eerste het beste pak zou hebben voor een zo goed mogelijke prijs en met zo min mogelijk moeite. We hebben een soort tabel opgesteld zodat je op verschillende onderwerpen punten zou kunnen scoren. Nu leek dit een verloren strijd voor mij. Echter was niets minder waar. Wij wonen namelijk in een dorp. Om bij een grote winkel te komen die Taekwondo pakken verkocht moest er een flinke tijdsinvestering worden gedaan. Hoe meer tijd we kwijt waren aan de opdracht, hoe minder punten we konden verdienen. Opeens lag de wedstrijd weer open.

Uitkomst

Zeker met deze blog in mijn achterhoofd ben ik blij dat ik kan verkondigen dat ik heb gewonnen. De onlinewereld heeft dus zijn steentje bijgedragen. Hoewel de levering vrij snel is gegaan, heb ik daar toch wat punten verloren. Het heeft mij zelf geen tijd gekost het pak in huis te krijgen maar ik had het ook niet meteen fysiek in handen.
Toegegeven hebben wij ons allebei een beetje mee laten slepen in de wedstrijd en heeft mijn nichtje nu twee pakken in haar bezit. Allebei de pakken zijn overigens van prima kwaliteit. Maar ach, wij hebben er om kunnen lachen en ik heb weer een mooi verhaal om een blog over te schrijven.

Geef een reactie